رینگ لایت
رینگ لایت چیست؟
در دنیای بزرگ نورپردازی، منابع مختلف و متنوع جهت نورپردازی و سایه پردازی وجود دارد که یکی از این منابع نوری که این امروزه کاربرد زیادی پیدا کرده است، رینگ لایت ها یا نورهای رینگی می باشند. ساختار و ساختمان این نورها تقریباً ساده است؛ به این صورت که یک حلقه با قطرهای مختلف بین 2 اینچ تا 50 اینچ (متناسب با نوع کاربرد) است که داخل آن لامپ های LED کوچک و دایره ای شکل وجود دارد و معمولاً نور یکدست و با رنگ مشخص می تاباند. می توان گفت که به نوعی نام این وسایل از روی شکل فیزیکی آن ها انتخاب شده است.
یکی از دلایلی که این نورها به شکل رینگ ساخته می شوند، این است که بتوان آن را روی لنز دوربین نصب کرد؛ به این صورت که دورتادور لنز یک منبع نور بوجود می آید. البته این مدل یکی از انواع رینگ لایت است. این نور ها در ابعاد و اندازه های مختلف وجود دارد. ابعاد این منابع نوری از 2 اینچ تا 50 اینچ موجود می باشد که ابعاد کوچک را می توان روی لنز نصب کرد و ابعاد بزرگتر را روی سه پایه قرار داده و برای نورپردازی استفاده کرد. آن ها به دلیل شکل فیزیکی و داشتن لامپ های یکدست، معمولاً نوری بسیار تخت و یکپارچه ایجاد می کنند.
انواع رینگ لایت
هم به صورت فلاش (نورهای پرتابی) و هم به صورت فلات (نورهای ثابت و پیوسته) وجود دارد. ولی معمولاً از مدل نورهای ثابت بیشتر استفاده می شود. در کل، رینگ لایت ها در سه اندازه(کوچک و متوسط و بزرگ) تولید می شوند؛ در اندازه های کوچک بیشتر برای استفاده روی دوربین موبایل کاربرد دارند و با گیره ی کوچکی روی گوشی نصب می شوند. و نوع دوم (اندازه متوسط)، برای استفاده ی روی لنز دوربین عکاسی و نوع سوم که در ابعاد بزرگتر ساخته می شود، جنبه ی حرفه ای تر دارد و همچنین جهت قرار دادن روی سه پایه است.
رینگ لایت ها هم با نیروی برق و هم با باتری کار می کنند. می توان آن ها را روی سه پایه قرار داد و با اتصال به برق، به مدت طولانی روشن نگه داشت. لامپ های LED داخل آن عمر بسیار طولانی دارند و برخلاف لامپ های رشته ای در صورت روشن ماندن طولانی مدت، داغ نمی شود و نیاز به فن خنک کننده ندارد.